التخطي إلى المحتوى
«شاومينج» يعلن أسعار تسريب امتحانات الثانوية العامة..
وقالت صفحة تسريب امتحانات الثانوية العامة : “عشان ننجز وأقدر أجمع كل الناس اللي بتكلمني لازم نقرأ الكلام ده كويس أوي لما تشترك معايا بضيفك في جروب الواتس بينزل عليه الامتحان ونموذج الإجابة قبل اللجنة بـ 8 ساعات”.

وأعلنت أسعار الاشتراك بالنسبة للعام: “علمي علوم وأدبي بـ4000، علمي رياضة بـ5000″، بالنسبة للأزهر “علمي أو أدبي بـ5000”.
وطالبت الصفحة الطلاب، الراغبين في الاشتراك، بأن يتم يتحويل الفلوس عن طريق فودافون كاش النهاردة أو بكرة بالكتير عشان تلحق المكان.

من جانبه، علق الدكتور رضا حجازي رئيس امتحانات الثانوية العامة على عودة شاومينج بيغشش ثانوية عامة للظهور مرة أخرى، قائلا “إن الوزارة على أتم الاستعداد لمواجهة شاومينج وتسريب امتحانات الثانوية العامة وستتصدى لكل وسائل الغش الإلكتروني”.

يذكر أن امتحانات الثانوية العامة تبدءغد الأحد باختبار اللغة العربية، وشددت الوزارة على ضرورة حضور الطلاب قبل بدء اللجان بساعتين للانتهاء من جميع أشكال التعقيم لحماية الطلاب من فيروس كوفيد -19